Allemanmode-State-of-Art-hw-2019

De jassen, jackets, shirts, truien en andere items in de State of Art collectie ademen comfort. Het natuurlijke kleurenpalet en de rijke variatie aan materialen zijn een eindeloze bron van inspiratie voor een collectie die je omarmt .

Allemanmode-Pierre-Cardin-hw-2019

De broeken van Pierre Cardin zijn vaak een combinatie van katoen en stretchmateriaal dat ervoor zorgt dat de broeken lekker dragen en mooi in model blijven.

CALVIN KLEIN voor hem is synoniem met ontspannen luxe en geraffineerde eenvoud. Grensverleggend, iconisch en tijdloos: als je voor CALVIN KLEIN gaat, zal dat altijd opgemerkt of beloond worden. Shop jacks,shirts,sweatshirts in de nieuwste kleuren en vind  jouw perfect zittende broek, of je nou gaat voor slim, straight of classic.

De jacks en jassen van Fortezza staan bekend om het Italiaanse design, de verfijnde stoffen en hoge kwaliteit, ambachtelijke afwerking en perfecte pasform. Hoog niveau voor een uitstekende uitstraling.

Allemanmode-A-Fish-named-hw-2019

A fish named Fred is ontstaan uit de overtuiging dat de wereld meer kleur en plezier kan gebruiken. Met kleurrijke en originele ontwerpen is elke collectie fris, scherp, A fish named Fred durft ‘outside the bowl’ te denken!

Meyer: kwaliteit van hoog niveau. Pantalons in veel maten en modellen welke bekend staan om de perfecte pasvorm en ambachtelijke afwerking.

Allemanmode-Desoto-hw-2019

De Desoto shirts zijn gemaakt van 100% katoen van jersey kwaliteit waardoor de overhemden aanvoelen als casual T-shirts maar eruit zien als business overhemden. Originele designs en perfecte uni kleuren. Strijkvrij zonder dat hier speciale chemicaliën aan zijn toegevoegd.