Allemanmode Cavallaro logo

De lijnen tussen casual en zakelijke kleding vervagen.
Wij tonen een collectie die inspeelt op de nieuwe behoeften;
stijlvolle kleding voor elke gelegenheid, Napolitaans vakmanschap voor een actief, maar gebalanceerd leven.

Allemanmode-Desoto logo

Desoto staat voor maximale comfort en stijl. De hoge elasticiteit geeft een enorm gevoel van vrijheid. Voor moderne reizigers biedt het ook een uitkomst omdat het overhemd weinig kreukt (en eigenlijk niet gestreken hoeft te worden) Voor iedere individuele stijl iets nieuws.

Allemanmode-State-of-Art- logo

De jacks, pullovers, vesten en shirts van State of art ademen comfort uit. Het natuurlijke kleurenpalet en de rijke variatie aan materialen zijn een eindeloze inspiratiebron. Die geïnspireerd wordt vanuit de autowereld waar klassieke auto’s tegen elkaar racen. Een collectie voor mannen met een actieve en sportieve levensstijl.

Milestone heeft soepel leren jassen, voorzien van een puff dessin. De leren jacks worden gemaakt van nappaleer. Daarnaast een uitgebreid assortiment jacks, parka’s en jassen.

Pants We Love – de slogan klinkt als een belofte. Toch is het zoveel meer. Een perfecte symbiose van creativiteit en perfectionisme. Al meer dan 90 jaar experimenteren de creatieve studio’s van ALBERTO met ontwerpen en materialen om verbluffende snitten, stijlen en functies te bedenken.

De nieuwe MEYER-broekencollectie met inspirerende kleuren, hoogwaardige stoffen en een eersteklas pasvorm.  Meyer-broeken zijn er als modieuze chino’s gemaakt van Pure Organic Cotton. Een broek van MEYER staat ook in het nieuwe seizoen voor kwaliteit in elk detail.

De filosofie van MMX is responsible fashion: alleen milieuvriendelijke materialen en broeken worden op een eerlijke, milieuvriendelijke en sociaal verantwoordelijke manier geproduceerd. Bij MMX gebruiken ze biologisch katoen, zuivere scheerwol en gerecyclede synthetische vezels. Ook is hun katoen fairtrade gecertificeerd.

Het Genti-label staat voor de ultieme mix tussen strakke eigentijdse mode en casual sportkleding voor de modegedreven man. De nadruk ligt op het juiste silhouet met huid-fit shirts, fancy knitweare en leuke jersey’s.

LIKE NO OTHER | Jouw Stijl, Jouw Statement:

Voor de man die geen genoegen neemt met ‘standaard’. Als je opgaat in de massa, ziet niemand je staan. Dus je wilt niet hetzelfde zijn als iedereen. Je wilt er stijlvol en origineel uitzien, zonder gedoe.