De Colberts en pantalons van Roy Robson kenmerken zich door de perfecte pasvorm, dankzij een breed scala aan maten en twee verschillende silhouetten: normale pasvorm en slanke pasvorm. Hierdoor kunnen klanten hun eigen, perfect passende pak samenstellen, met de ideale vorm, silhouet en stijl.

De Italiaanse colberts van Cavallaro Napoli worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Tevens blinkt de collectie heren colberts uit door de perfecte pasvorm, kwaliteit en opvallende designs , van een geruit design tot een colbert met een uniek gewoven structuur.

Naast de seizoensgebonden collecties met colberts in originele stoffen van italiaanse topwevers staat Benvenuto bekend om het grote aanbod van pakken. Met een gevarieerde selectie van kwaliteiten en stoffen in combinatie met een verscheidenheid aan snits,  Mix en Match, m.a.w. maten van colberts en pantalons zijn afzonderlijk.

Profuomo heeft het eerste strijkvrije overhemden in de wereld ontwikkeld dat zijn belofte nakomt. Het unieke ‘post-cure’ proces zorgt ervoor dat het overhemd 100% kreukvrij blijft en altijd, nadat het gewassen of gedragen is, terugkeert naar zijn originele onberispelijke vorm. Dit maakt het hét ideale reis shirt, zodat jij en je overhemd altijd in perfecte conditie op je bestemming arriveren,

Het handschrift van persoonlijkheid – en perfectie. OLYMP SIGNATURE. Het hemd dat al onze ervaring verenigt en stijl en karakter van zijn drager op volmaakte wijze weet uit te drukken tot in het kleinste detail.

Cavallaro Shirts&Knits ss 2019

Cavallaro overhemden worden gemaakt van two-ply katoen waardoor het dragen van onze Italiaanse overhemden zeer comfortabel is en bovendien gemakkelijk te strijken. Niet enkel de kwaliteit, maar ook de pasvorm en opvallende designs zijn kenmerkend aan onze Italiaanse collectie heren overhemden. Combineerbaar met de  gilets en pullovers met een R-Neck, V-Neck en Roll Neck . De heren coltrui onmisbaar item dit seizoen.