Allemanmode-Roy Robson aw 2020

De kostuums en colberts van Roy Robson kenmerken zich door de perfecte pasvorm, dankzij een breed scala aan maten en twee verschillende silhouetten: regular pasvorm en slanke pasvorm. Hierdoor kunnen klanten hun eigen, perfect passende kostuum samenstellen, met de ideale vorm, silhouet en stijl.  Een winterjas van Roy Robson maakt het plaatje compleet.

Cavallaro AW 2020

“Fare una bella figura” betekent zoiets als het maken van een geweldige indruk. Het is deze Italiaanse zin die Cavallaro Napoli zo typeert; van onberispelijk gemaakte overhemden, fijne pullovers  tot perfect passende colberts, de unieke collecties worden altijd gekenmerkt door ultieme verfijning en Italiaanse allure.

Allemanmode-Benvenuto aw 2020

Ontdek de Italiaans geïnspireerde Mix & Match kostuum collectie van Benvenuto, deze draagt u het hele jaar door.  Trendy zijn de comfortabele multi stretch travel suits.  Daarnaast wisselende collecties colberts en winterjassen van originele stoffen door Italiaanse topwevers.

Het handschrift van persoonlijkheid – en perfectie. OLYMP SIGNATURE. Het hemd dat al stijl en karakter van zijn drager op volmaakte wijze weet uit te drukken tot in het kleinste detail.

OLYMP SIGNATURE biedt mannen een shirt dat voldoet aan de hoogste normen – qua materialen, vakmanschap, draagcomfort en verzorging.

Allemanmode- Pure-ss-2020

Business shirts met uniek draagcomfort als sportkleding!

Dankzij de hoogwaardige materiaalmix (uit de sportkleding-sector) biedt het vederlichte shirt optimale bewegingsvrijheid dankzij de stretch in twee richtingen. Het hoge ademende vermogen zorgt er tevens voor dat transpiratie gemakkelijk verdampt, zodat je er altijd fris en goed uitziet. Na het wassen snel droog, zonder kreukels.