Allemanmode Roy Robson logo

De kostuums en colberts van Roy Robson kenmerken zich door de perfecte pasvorm, dankzij een breed scala aan maten en twee verschillende silhouetten: regular pasvorm en slanke pasvorm. Hierdoor kunnen klanten hun eigen, perfect passende kostuum samenstellen, met de ideale vorm, silhouet en stijl.  Een winterjas van Roy Robson maakt het plaatje compleet.

Ontdek de Italiaans geïnspireerde Mix & Match kostuum collectie van Benvenuto, deze draagt u het hele jaar door.  Trendy zijn de comfortabele multi stretch travel suits.  Daarnaast wisselende collecties colberts en jassen van originele stoffen door Italiaanse topwevers.

Een Digel colbert is veelzijdig genoeg voor diverse gelegenheden en zorgt dankzij de luxe kwaliteit bovendien voor een groot draagcomfort. Combineer hem met een mooie jeans of chino, bijvoorbeeld tijdens een feestje of familiediner.

Een nieuw type pak vindt zijn weg naar het nieuwe normaal en inspireert met driedimensionale bewegingsvrijheid. Comfort en flexibiliteit in combinatie maken het draagcomfort van elk pak met zijn ongelooflijke nonchalance.

Of het nu gaat om (thuis)kantoor, vrije tijd of speciale gelegenheden – de ZUIT 3.0 van Zuitable past altijd.

Het handschrift van persoonlijkheid – en perfectie. OLYMP SIGNATURE. Het hemd dat al stijl en karakter van zijn drager op volmaakte wijze weet uit te drukken tot in het kleinste detail.

OLYMP SIGNATURE biedt mannen een shirt dat voldoet aan de hoogste normen – qua materialen, vakmanschap, draagcomfort en verzorging.

Business shirts van Pure met uniek draagcomfort als sportkleding!

Dankzij de hoogwaardige materiaalmix (uit de sportkleding-sector) biedt het vederlichte shirt optimale bewegingsvrijheid dankzij de stretch in twee richtingen. Het hoge ademende vermogen zorgt er tevens voor dat transpiratie gemakkelijk verdampt, zodat je er altijd fris en goed uitziet. Na het wassen snel droog, zonder kreukels.

Het Japanese Knitted Shirt van Profuomo is een mix van katoen en high-tech garen. Het shirt combineert de elegantie van een overhemd met het comfort van een T-shirt.

De overhemden zijn ideaal, ze hoeven namelijk niet met een strijkbout gestreken te worden. Dat zorgt ervoor dat je jouw hemd de hele dag kunt dragen zonder dat er kreukels ontstaan.