Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk met comfortabele collecties, die met liefde en oog voor detail zijn gemaakt. De inspiratie wordt gehaald uit de stoere wereld van custom built café racers, waar vrijheid en avondtuur centraal staan. Door dressed-up mannenkleding met de denim cultuur te combineren, is een unieke casual urban look gecreërd.

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie. Van de manier waarop het is ontworpen en de stoffen die worden gebruikt tot de badges, details in de afwerking, het draagcomfort en de hoge kwaliteit.

Een goede broek maken, is altijd het uitgangspunt van Atelier Noterman. Maar wat is goed? Goede stofkwaliteit, goede pasvorm, pasvormconformiteit door de jaren heen, leuke details… dit is wat een consument verwacht en wat wij waarmaken door onze expertise en gedrevenheid.

Allemanmode Replay logo

HYPERFLEX CLOUDS

The five-pocket jeans van de Hyperflex Clouds lijn combineert  een hoge flexibiliteit met de authentieke REPLAY denim stijl en aandacht en aanpak voor het milieu. Dankzij het gebruik van een geavanceerde wash technologie, met enzymen die geen giftige afvalstoffen afgeven en een besparing tot 75% water.