Allemanmode VanGuard

Vanguard is een modern, casual lifestyle kledingmerk met comfortabele collecties, die met liefde en oog voor detail zijn gemaakt. De inspiratie wordt gehaald uit de stoere wereld van custom built café racers, waar vrijheid en avondtuur centraal staan. Door dressed-up mannenkleding met de denim cultuur te combineren, is een unieke casual urban look gecreërd.

Allemanmode PME

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie. Van de manier waarop het is ontworpen en de stoffen die worden gebruikt tot de badges, details in de afwerking, het draagcomfort en de hoge kwaliteit.

Allemanmode cast Iron

Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. Robuust, maar met oog voor detail en gemaakt met puur vakmanschap. De turquoise munt met de draak, een signature die op elke item terugkomt, symboliseert verbinding, kracht en vertrouwen. We are Cast Iron. We are rebels without a cause.

Allemanmode Replay logo

HYPERFLEX CLOUDS

The five-pocket jeans van de Hyperflex Clouds lijn combineert  een hoge flexibiliteit met de authentieke REPLAY denim stijl en aandacht en aanpak voor het milieu. Dankzij het gebruik van een geavanceerde wash technologie, met enzymen die geen giftige afvalstoffen afgeven en een besparing tot 75% water.

Allenmanmode Superdry

Of je nu naar de gym trekt, of gaat stappen met vrienden, maak je off-duty stijl compleet met onze Superdry hoodies,sweatshirts en T-shirts.  Perfect om thuis te chillen, maar je kan er ook stijlvol mee naar buiten.