Allemanmode-Allemanmode Replay aw 2020

HYPERFLEX CLOUDS

The five-pocket jeans van de Hyperflex Clouds lijn combineert  een hoge flexibiliteit met de authentieke REPLAY denim stijl en aandacht en aanpak voor het milieu. Dankzij het gebruik van een geavanceerde wash technologie, met enzymen die geen giftige afvalstoffen afgeven en een besparing tot 75% water.

Allemanmode-VanGuard aw 2020

De Vanguard-man ziet er graag goed uit, heeft oog voor detail, waardeert kwaliteit en houdt van een comfortabele pasvorm. We halen onze inspiratie uit de stoere, mannelijke wereld van custom built Café Racers, waar vrijheid en avontuur de basis is.

Allemanmode PME aw 2020

PME Legend is een lifestyle kledingmerk dat symbool staat voor vrijheid, mannelijkheid en avontuur. Merkwaarden die we vertalen via de wereld van de cargo pilot en zijn klassieke propellervrachtvliegtuig. Een heritage die je terugziet in elke PME Legend-collectie. Van de manier waarop het is ontworpen en de stoffen die worden gebruikt tot de badges, details in de afwerking, het draagcomfort en de hoge kwaliteit.

Allemanmode- Cast Iron aw 2020

Cast Iron is stoer, mannelijk en heeft een rebelse kant, waar elke man zich in kan herkennen. Robuust, maar met oog voor detail en gemaakt met puur vakmanschap. De turquoise munt met de draak, een signature die op elke item terugkomt, symboliseert verbinding, kracht en vertrouwen. We are Cast Iron. We are rebels without a cause.

Allemanmode-Genti-ss-2020

Nieuw vanaf voorjaar 2020! Het Genti-label staat voor de ultieme mix tussen strakke eigentijdse mode en casual sportkleding voor de modegedreven man. De nadruk ligt op het juiste silhouet met huid-fit shirts, fancy knitweare en leuke jersey’s.

Allemanmode-Morse code aw 2020

Nieuw label bij Allemanmode:
MORSE CODE®: HET ULTIEME POLOSHIRT.

Hét poloshirt met een slim fit pasvorm en het comfort van stretch. Met een diepe vier knoopsluiting en unieke button down.

Allemanmode- Ecoalf-aw- 2020

Nieuw bij Allemanmode! ECOALF, Een ​​modemerk dat echt duurzaam is. Door baanbrekende technologie te integreren zijn stoere jacks, trendy sweaters en originele T-shirts volledig  gemaakt van gerecyclede materialen en/of biologische katoen..

Allemanmode-Lyle & Scott aw-2020

Deze Casuals Collection is een enorme stap voorwaarts en haalt zijn inspiratie van streetwear, sportkleding en high fashion.

Verfijnde stoffen en technische eigenschappen zijn belangrijk in de gehele collectie.