Allemanmode-Roy Robson aw 2020

De Colberts en pantalons van Roy Robson kenmerken zich door de perfecte pasvorm, dankzij een breed scala aan maten en twee verschillende silhouetten: normale pasvorm en slanke pasvorm. Hierdoor kunnen klanten hun eigen, perfect passende pak samenstellen, met de ideale vorm, silhouet en stijl.

Cavallaro AW 2020

De Italiaanse colberts van Cavallaro Napoli worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Tevens blinkt de collectie heren colberts uit door de perfecte pasvorm, kwaliteit en opvallende designs , van een geruit design tot een colbert met een uniek gewoven structuur.

Allemanmode-Benvenuto aw 2020

Naast de seizoensgebonden collecties met colberts in originele stoffen van italiaanse topwevers staat Benvenuto bekend om het grote aanbod van pakken. Met een gevarieerde selectie van kwaliteiten en stoffen in combinatie met een verscheidenheid aan snits,  Mix en Match, m.a.w. maten van colberts en pantalons zijn afzonderlijk.

Het handschrift van persoonlijkheid – en perfectie. OLYMP SIGNATURE. Het hemd dat al stijl en karakter van zijn drager op volmaakte wijze weet uit te drukken tot in het kleinste detail.

OLYMP SIGNATURE biedt mannen een shirt dat voldoet aan de hoogste normen – qua materialen, vakmanschap, draagcomfort en verzorging.

Allemanmode- Pure-ss-2020

Business shirts met uniek draagcomfort als sportkleding!

Dankzij de hoogwaardige materiaalmix (uit de sportkleding-sector) biedt het vederlichte shirt optimale bewegingsvrijheid dankzij de stretch in twee richtingen. Het hoge ademende vermogen zorgt er tevens voor dat transpiratie gemakkelijk verdampt, zodat je er altijd fris en goed uitziet.

Daarnaast na het wassen snel droog, zonder kreukels.